Crear Empresa En Andorra

Crear Empresa En Andorra – Important Guidelines

Andorra és un país que no només es considera el paradis fiscal, sinó que també és popular per la transparència i la baixa càrrega fiscal i la jurisdicció moderna al continent europeu. La legislació del país ha canviat molt i per això ara els inversors estrangers consideren que és una opció factible crear empresa en Andorra. El millor de muntar un negoci a Andorra són els avantatges fiscals que ofereix. Això també fa d’Andorra un país molt popular al continent europeu.
Ara si teniu previst muntar el vostre negoci a Andorra, aquest bloc us pot ajudar amb la informació necessària.

Tipus d’empresa a Andorra:

Encara que quan parlem d’empreses andorranes, podem parlar de diferents classificacions com a empresa patrimonial, empresa familiar andorrana, empresa individual, etc., aquí teniu els tipus d’empreses que podeu constituir en aquest país a nivell legal.

1. Corporació S o C:
• Aquí el capital social mínim seria de 60.000 €
• Aquests negocis estan destinats a grans empreses i plataformes
2. Societat de responsabilitat limitada:
• Aquí el capital social mínim seria de 3.000 €
• Aquestes empreses estan destinades a empreses mitjanes i petites

Com crear empresa a Andorra?

• Sol·liciteu el nom de l’empresa: En primer lloc, cal demanar al Govern d’Andorra el nom que tindrà l’empresa constituïda. A més, haurà de sol·licitar l’autorització d’inversió estrangera.
• Sol·licitar inversió estrangera: A continuació, heu de sol·licitar al govern andorrà l’autorització d’inversió estrangera en cas que tingueu una participació superior al 10% del total del capital social.
• Compte bancari i capital social: Aquest pas inclou obrir un compte bancari a nom de la vostra empresa a la constitució després del compliment i KYC i després dipositar el capital social en aquest compte.
• Escriptura pública i signatura davant notari: Redacció de l’escriptura pública juntament amb els estatuts de la seva empresa i el procés de constitució davant notari.
• Inscripció de l’empresa en el Registre Mercantil: El notari disposa de 20 dies per registrar l’empresa després de la signatura i incorporació al Registre Mercantil d’Andorra.
• Obertura comercial: A continuació, cal ingressar l’import a l’empresa corresponent i obtenir el permís de residència.
• Sol·licitud del número de registre fiscal: Un cop confirmada la identificació fiscal, el vostre negoci quedarà donat d’alta a la Seguretat Social andorrana.

Quins documents necessites per crear empresa a Andorra?

Normalment, necessitareu els següents documents per obrir una empresa a Andorra.
1. Antecedents penals degudament legalitzats amb la Hauge Apostille. Aquests registres tenen una validesa general per un període màxim de 3 mesos des de l’emissió.
2. Documents vàlids que expliquen el vostre model de negoci i perfil de treball
3. Còpia del teu passaport legalitzada amb la postil·la de l’Haia
4. Documents que acreditin el vostre compliment fiscal (registres anteriors de declaracions d’impostos) juntament amb l’origen dels vostres fons, com ara comptes anuals, comptabilitat, etc.

Per què hauríeu de crear empresa Andorra?

• La ubicació estratègica del país: Andorra limita al sud amb Espanya i al nord amb Espanya. I també es troba a només dues hores de les principals ciutats com Tolosa a França i Barcelona a Espanya.
• Acords amb altres països: Andorra compta ara amb 7 convenis de doble imposició que ajuden a evitar casos de doble imposició global mitjançant la realització d’una sèrie de mesures i després implicant els dos països contractants. Tots aquests països són França, Espanya, els Emirats Àrabs Units, Liechtenstein, Luxemburg i Portugal.
• Disposa d’unes infraestructures immillorables: Segons els informes, la renda per càpita d’Andorra és ara una de les més altes d’Europa. A més, aquest país també té una gran infraestructura sanitària, connexió a Internet d’alta velocitat i instal·lacions docents trilingües a universitats i escoles.
• El sistema fiscal a Andorra: L’impost de societats a Andorra és del 10% i l’impost sobre la renda a Andorra està entre el 5 i el 10%, que és el més baix d’Europa. A més, la contribució d’aquest país a la seguretat social també és de les més baixes d’Europa. No hi ha impostos de successions a Andorra i l’IVA de les vendes és del 4,5%
• Inversió: La creació d’empreses a Andorra ajuda a aconseguir una residència per a directors d’empreses i emprenedors, i aquest país també valora molt la inversió estrangera.

A part dels avantatges esmentats anteriorment, alguns altres avantatges no fiscals fan d’Andorra un gran país per viure i també per muntar el teu negoci – crear empresa en Andorra.

• Disposa de vies directes de comunicació amb altres països europeus com França i Espanya. I els canals de comunicació milloren constantment amb la disponibilitat de cobertura completa de fibra òptica a tot el seu territori.
• El sistema sanitari d’aquest país és altament competitiu amb l’ajuda d’equips mèdics experts.
• El sistema educatiu d’aquest país té tres models diferents sense cost i de gran qualitat i altres opcions d’educació especialitzada i privada.
• Aquest país funciona com una gran destinació per crear llocs de treball autònoms i empreses de vendes en línia.

Rate this post

Comments are closed.